Ga naar homepage
Naar de homepage
RSS
wie wat waar
val gelukspas

Met de VAL gelukspas krijg je korting op allerlei leuke activiteiten in Vathorst.

Klik hier om 'm aan te vragen.

Je krijgt je persoonlijke pas binnen 3 weken thuisgestuurd. 6 keer per jaar ontvang je een nieuwsbrief met de kortingsacties.

twitter
nieuwsbrieven
Nieuwsbrief voor jou!

Blijf op de hoogte! Geef je op voor de VAL nieuwsbrief.
Aanmelden | Archief

Nieuwsbrief voor organisaties & verenigingen

Blijf op de hoogte van nieuws uit het netwerk door hier uw gegevens achter te laten.
Aanmelden | Archief

welkom

Welkom op de site! Hier kan je alles vinden over wat er te doen VALt voor jongeren in Vathorst & Hooglanderveen. In tegenstelling tot wat velen denken, is er heel veel te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld wel 10 sportverenigingen in de wijk en kan je allerlei creatieve workshops volgen. Ook zijn er regelmatig tienerdisco's, filmavonden en grotere evenementen.

Heb je zelf een goed idee? Dan ben je van harte welkom! Wij kunnen je helpen om jouw idee waar te maken. Mail je idee en gegevens naar info@jongvathorst.nl 

nieuws
Heb je nog geen VALPas? Vraag hem nu aan en ontvang een fijne handwarmer!
Lees meer >>

Jongerenwerkers zijn er weer voor jou deze zomer!

Tijdens de zomervakantie zijn de vaste activiteiten van het jongerenwerk in de jongerencentra vaak een stuk minder. Maar dat betekent niet dat de jongerenwerkers niet in de wijk zijn...

Lees meer >>

Subsidieregeling Sport en Bewegen nu ook voor sportieve bewonersinitiatieven

Er is nu een meerjaarlijkse subsidieregeling Sport en Bewegen voor het aaanvragen van subsidie voor zowel kleine als grote sportevenementen en investeringen in sportvoorzieningen. Nieuw is onder meer ook dat bewoners die een sportieve activiteit willen organiseren hiervoor samen mte een sportvereniging subsidie aan kunnen vragen.

Lees meer >>

Kindercoach Vathorst gaat verder als Goed -Gezind

Goed-Gezind is sinds 1 oktober de nieuwe naam van praktijk KinderCoach Vathorst. Goed-Gezind richt zich op ondersteuning van kinderen en jongeren bij (echt)scheiding, in samengestelde gezinnen en bij rouwverwerking.

Lees meer >>

Klimmen op het kunstwerk in De Bron is erg gevaarlijk

In het water van het BRONpark staat het kunstwerk van de Chinese kunstenaar Sui Jian Guo. Het is een zeven meter hoge, drie dimensionale voorstelling van een zandkorrel uit het water van De Bron. Blijkbaar is het kunstwerk aantrekkelijk om erin te klimmen. Doe dat niet, want het is levensgevaarlijk en het is ook verboden om in kunstwerken te klimmen.

Lees meer >>

Mega Skate Event 2016

Zet hem alvast in je agenda!

Zaterdag 17 september a.s. van 11:00 – 18:00 uur vindt het Mega Skate Event plaats op het grootste Nederlandse openlucht skatepark in Vathorst. Tijdens dit event kunnen junioren en senioren het tegen elkaar opnemen op Inline skates, Skateboard of BMX.
Lees meer >>

Sportzomer SRO

Lekker sportief de zomwer door met de SRO Sportzomer!

De Amersfoortse Buurtsportcoaches van SRO organiseren in samenwerking met de sportverenigingen in Amersfoort een sportief zomerprogramma van 11 juli tot 19 augustus.
Lees meer >>

Alles over op jezelf gaan wonen

Als je op jezelf gaat wonen, heb je te maken met allerlei vaste uitgaven: de huur, boodschappen, de energierekening. Maar je moet ook je verzekeringen en de gemeentelijke heffingen betalen. 

Lees meer >>

15% korting op BMX-lessen op Skatepark Vathorst

Zou jij de basis van het BMX-en goed onder de knie willen krijgen of wil je graag nog beter worden dan het niveau dat je nu al bent? Op skatepark Vathorst is het nu mogelijk om les te krijgen van een professionele instructeur. Dit is mogelijk als feestje maar ook als clinic. De lessen zijn in 3 niveaus verdeeld, dit zijn Beginner, Gevorderd en Expert.

Lees meer >>

10 euro korting op een DJ-Workshop in Vathorst

Heb jij altijd al willen leren draaien, of je DJ skills verder uit willen breiden?
Dankzij Versa Welzijn en DJ Cursus Vathorst is dat mogelijk. Al sinds 2012 geven we DJ lessen, cursussen en workshops in de wijk.
En je krijgt ook nog eens € 10,- euro korting om een workshop met je VAL-Gelukspas!

Lees meer >>

Nieuwe jongerenwerker op Skatepark Vathorst

Het skateseizoen is alweer lekker op gang, gelukkig doet het weer nu ook eindelijk mee cool. Al enige tijd ben ik te vinden op de skatebaan in Vathorst. Mijn naam is Michelle Veerman en ik werk alweer meer dan 3 jaar als jongerenwerker in de wijken Vathorst en Hooglanderveen. Sinds een paar maanden heb ik het stokje overgenomen van Joos Buizer hier op de skatebaan...

Lees meer >>

Vathorst krijgt zwembad

Vanaf volgend jaar kunnen kinderen uit Vathorst en omgeving terecht voor zwemlessen en andere activiteiten in een nieuw te bouwen zwembad. De bouw en exploitatie van het zwembad is een particulier initiatief van R&A Sports & Swimming.

Lees meer >>

Bakfiets op het Wellant en Vathorst College

Al enige tijd is onze bakfiets te vinden op de 2 middelbare scholen in Amersfoort Vathorst. Om de 2 weken geeft het jongerenwerk informatie en advies over alles wat jongeren bezig houdt. Onderwerpen die voorbij kunnen komen zijn studie, werk, financieel of juridisch, relaties & seks, alcohol & drugs, vrijtijdsbesteding enzovoorts.

Lees meer >>

Heb jij al zo'n felbegeerde VAL Gelukspas?!

Inmiddels hebben al 659 jongeren uit Vathorst zo'n mooie VAL Gelukspas! Met de pas kan je gebruik maken van hele leuke voordeeltjes, zoals korting op activiteiten. Je wordt via mail dan ongeveer 6x per jaar op de hoogte gehouden van wat er allemaal te doen VALt in de wijk. Heb jij m nog niet? Vraag hem dan gauw aan links onderaan deze pagina!

Lees meer >>

Laatste loodjes Mega Skate Event

Het leeft enorm op het skatepark. De vraag die aan iedereen gesteld wordt is of hij/zij dit jaar ook mee doet aan het Mega Skate Event. Zit je al nog bij de junioren of al bij de senioren? (ofwel zit je nu bovenaan of onderaan je klasse). Maar ook achter de schermen wordt er veel over het evenement van het Skatepark Vathorst gesproken. Is alles geregeld, weet iedereen wat ie moet doen, zijn we niets vergeten?

Lees meer >>

Keet vergaderingen Skatepark Vathorst gaan weer van gang!

Kom jij regelmatig op het skatepark en heb jij goede ideeën over het park? Kom dan naar de keetvergadering in de S8keet op het Skatepark. Iedere eerste woensdagavond van de maand om 19:30 vergaderen vrijwilligers en andere betrokkenen over zaken als veiligheid, onderhoud, activiteiten enzovoorts. Iedereen is welkom!

Lees meer >>

Ontwikkeling gebiedsplan voor Vathorst en Hooglanderveen

Denk mee!

De gemeente Amersfoort nodigt de inwoners en ondernemers van Vathorst en Hooglanderveen uit om onderwerpen aan te dragen waarmee de wijk verbeterd zou kunnen worden. En ook als jongere kan jij je stem via deze weg laten horen!

Lees meer >>

De scholen zijn weer begonnen!

De zomervakantie is weer voorbij en helaas dus ook de scholen weer begonnen.. 

Maar niet getreurd! De jongerenwerkers komen ook dit schooljaar weer naar jullie scholen toe om de boel weer een beetje op te fleuren. 

Lees meer >>

activiteiten archief
NOVEMBER 2016
Rock Solid
16:00-17:15
Rock Solid
16:00-17:15
IEDERE MAANDAG
Zaalvoetbal
19:00-21:00
Female Freerunning
20:00-21:00
streetdance
18:30-19:15
IEDERE DINSDAG
Skateboardles
16:00 - 17:00
Skateboardles
17:15-18:15
IEDERE WOENSDAG
DJ cursus
14:00 - 15:00
Tieneractiviteiten de Bron
15:00-17:00
DJ cursus
16:00 - 17:00
Voetballen met de SRO
16:30-17:30
IEDERE DONDERDAG
SkateKeet
15:00 - 17:30
IEDERE VRIJDAG
Next Door Studio
18:30-22:00
Tieneractiviteiten de Bron
15:00-17:30
SkateKeet
14:00 - 17:30
film